fredag 10. august 2012

hva er en blogger?

En blogger er enten en jente eller en gutt med et stort ønske om å fronte seg selv på en best mulig måte. Dessuten er det et par krav som må oppfylles for å kunne bli stor innenfor den virtuelle dagbokverdenen.

Du like sushi.
Bloggere har spesielle matvaner og elsker å spise denne retten fra Japan som inneholder en type rå fisk. At de klarer å kjøre innpå med disse forskjellige bitene er et mysterium. Jeg har smakt det én gang, og alt kom i retur.Du elsker all kaffe fra Starbucks.Om det er karamellfrappe, eller banansmoothie, du elsker alt bare det kommer i en kopp fra Starbucks.
Du følger med på en såpeopera.

Dessverre så er Frustrerte Fruer over for denne gang og alle bloggerne gråt da den siste episoden rullet på TV-skjermene. Hva skulle de følge med på nå? Det blir iallefall til stadighet dokumentert at du har ....maraton med druer og sjokolade.

Du må spise dokumentere alt du spiser.

All mat skal dokumenteres og drittmaten skal ned. Som blogger må du ha høy forbrenning slik at den perfekte kroppen ikke skal ese ut.Du må ha Mac.Nå sikter jeg ikke til sminke av merket Mac som de fleste også har, men en MacBook. Det kan enten være Pro eller Air, men en MacBook er standard vare.
Du må ha en unaturlig brunfarge.

Du må knaske på en overdose av Betakaroten og grille deg i solarium to ganger daglig for å opprettholde den perfekte brunfarge.

Du må ha ubegrenset med penger, eller bli sponset.
- du blir sponset med alt fra klær til reiser og kan boltre deg i smykker og sminke. Alt fordi du blogger på et høyt nivå.

Dette er en blogger.

Det finnes heldigvis unntak. www.konghalvor.com for eksempel og www.linniiie.com, som dessverre slutter å blogge etter at boken hennes blir gitt ut.

Hopp og hei, leverpostei.

3 kommentarer: