lørdag 29. september 2012

skolelivet

Sånn. Da har jeg møtt opp på skolen, kan jeg få fri nå?

Nå er det snart høstferie. Jeg liker høstferie. Det regner, og regner, og regner, og regner. Jeg liker regn. Uten regn ville vi ikke levd, for da hadde vi ikke hatt vann. Man trenger vann for å kunne leve. Vann er  toppen, godt for kroppen sier IVAR. IVAR er et vannrensende anlegg her i Stavanger. Jeg synes vannet vi har hjemme er det aller beste i hele verden. Bedre enn Imsdal og Olden, og mye bedre enn naboene sitt vann. Jeg er ganske kresen når det gjelder vann. Det er litt rart for vann skal jo ikke smake noe annet enn vann, men det gjør det.

På skolen har jeg fysikk. Fysikk er vanskelig, men ikke så vanskelig at jeg vil gråte. Man må kunne mye matte for å ha fysikk, derfor har jeg også R1 matte, som er vanskelig matte. Matte og fysikklæreren vår viser rumpa når han bøyer seg, derfor sendte jeg melding til han på it'slearning og sa ifra. Nå gjør han det ikke lengre. Han er en flink lærer.

Dette skoleåret har gått sent. Det er ikke oktober enda og jeg er veldig lei av å stå opp tidlig. Høstferie skal bli bra, men det er enda en uke igjen før den begynner. Neste uke skal realfagsklassene på noe som heter Petrochallenge. Hær lærer vi om å forurense verden. vi lærer nemlig om olja. Olje er en bra ting. Man lager olje om til drivstoff og asfalt. Og så har man matolje da. Jeg foretrekker margarin.

Idag er det lørdag. På lørdager står jeg tidlig opp for å få mest ut av dagen. Nå skal jeg til naboen.

dette er meg som flyr
Hopp og hei, leverpostei!

1 kommentar:

  1. Nå måtte jeg le. Å le er morsomt.

    Herlig blogget! ;)

    SvarSlett