onsdag 10. oktober 2012

husker du?


Husker du hva du spiste til middag igår? Jeg spiste fiskekaker. Jeg elsker fiskekaker over alt på jord. Det er bedre enn taco og biff og annet snacks. Jeg har fiskekaker med poteter, på skiva, varme og kalde. Forresten så fryser jeg akkurat nå. Jeg sitter i kjelleren og termometeret viser tretten grader. Ifølge mor bør jeg skru på ovnen, men jeg vil ikke sløse bort penger på strømregningen deres. Jeg har jo ulltepper. Mor er en sløser. Far derimot får fnatt om jeg bare så mye som spør om å få en hundrings. Han er gjerrig, og han er ikke fra Sunnhordaland en gang. Han er rar, men jeg liker far. Far er best.

Husker du da du begynte på skolen i første klasse? Jeg var kjempespent, og veldig nysgjerrig. Jeg kjente mange i klassen min fra før. Heldigvis. Jeg var en drittunge da jeg var liten. Ble jeg sint kløp jeg, og begynte de ikke å grine kløp jeg like godt en gang til. Jeg ødela også mobilen til ei i klassen. Det husker jeg ikke, men har blitt fortalt det i ettertid. Jeg sølte på den og skulle være snill å vaske den. Det var ikke lurt. Man bør ikke ha mobiler i første klasse. Jeg fikk mobil i sjette klasse, en vakker og moderne Nokia uten fargeskjerm. SNAKE, mitt favorittspill.Dette er morfar
 Morfaren min befinner seg ikke på Tellus lengre, jeg tror han svever rundt ute i kosmos. Når man fordufter fra denne jord husker man ikke lengre, man kan heller ikke lage nye minner, det er litt trist. Jeg gruer meg til det er min tur til å reise.

Husker du den dagen du ble født? Nei, ikke jeg hell. Jeg husker heller ikke hva som skjedde inni mor. Jeg tror det å flyte rundt i kosmos er litt på samme måte som å flyte rundt inni livmoren.

Hopp og hei, leverpostei!

1 kommentar: