tirsdag 23. oktober 2012

hvordan skille seg ut

Det er flere der ute som sliter med å finne sin egen stil, og selvtillit til å gå med klær som ikke alle bruker. Derfor tenkte jeg at et var på tide å bruke denne bloggen til noe fornuftig som å gi dere tips til hvordan dere kan skille dere ut.

Først av alt så må du gå til innkjøp av en millitærjakke. De er ikke så lette å finne, men jeg tror du kan finne noen helt unike på både bikbok eller ginatricot. Millitærjakken, eller camojakken, er ikke et så veldig vanlig syn rundt omkring, men med den rette stylingen blir det sikkert utrolig stilig.

 

For å freshe opp denne ikke så vanlige camojakken, kan det være lurt å style den opp med et par vinrøde jeans. Det er heller ikke så vanlig å se, så med denne kombinasjonen kommer du nok til å skille deg ut, men ikke vær redd for det. Du vil kanskje få noen blikk, men de er nok bare misunnelige på deg så tør å gå med det du liker.


Hvis du har lyst til å dra den enda lengre, så er det rom for det. Hvis det regner så kan du bare ta på deg et par svarte Hunterstøvler, eller hvis det er sol kan du bare ta på deg et par JC. (JC står for Jeffery Campbells). Det finnes noen svarte JC med nagler på hælen, det er kult og vil nok vekke oppmerksomhet rundt deg.


Hvis du ikke er klar for å kjøre på med denne stilen enda, og vil kle deg i noe som ikke vekker så stor oppmerksomhet, men som det fortsatt er få som har, bør du gå til anskaffelse av en skjorte med nagler på. Naglene bør helst være festet på kragen. Veldig skjeldent, men utrolig stilig.Og siden det nå lakker mot vinter vil man jo ikke fryse, så du bør kjøpe deg et varmt skjerf, kanskje et skjerf av merket Canada, Acne. Det finnes i flere farger, og er ikke så mye sett det heller.Håper du satte pris på mine stiltips, og at du vil nå tørre å gå med noe som ikke alle går med.

Hopp og hei, leverpostei!

5 kommentarer:

 1. jeg orker ikke ta meg rbyet lenger med å finne min egen stil. Har ikke penger en gang..

  SvarSlett
 2. alle går med alle disse tingene her i kragerø :-p

  SvarSlett
 3. Hvor kan jeh kjøpe ACNE skjerf?

  SvarSlett
 4. Så flott! Eg har lenge sett etter noko som kan fåmeg til å skilje meg ut av mengden, og her er det! Tusen hjarteleg takk, du :D

  SvarSlett